Wespenbestrijding

Veel Nederlanders hebben in de zomer last van veel wespen rondom het huis en in de tuin. Dit betekent in de meeste gevallen dat er sprake is van een wespennest. Dit is ons ook overkomen. We hadden de hele zomer last van een groot aantal wespen. Overal waar we waren achtervolgden wespen ons. We zaten bijna nooit meer in de tuin omdat we bang waren gestoken te worden. Het duurde een paar weken voor we het zat waren en gingen Googelen. We lazen dat de kans groot is dat we een wespennest hebben. Alle signalen waren daar. De vele wespen rond het huis, De agressiviteit en de achtervolgingen. Het werd ons snel duidelijk dat er maatregelen getroffen moesten worden. Wespen bestrijden hadden we zelf geen tijd voor. Maar nadat we de specialist van Beestjes Kwijt gebeld hadden stond er binnen een dag een bestrijder voor ons klaar. De dienst helpt met wespenbestrijding.

Werkwijze van Beestjes Kwijt

Wespen bestrijden hadden we zelf geen tijd voor. Maar nadat we de specialist van Beestjes Kwijt gebeld hadden stond er binnen een dag een bestrijder voor ons klaar. Er kwam een vriendelijke bestrijder langs die erg vakkundig te werk ging. Hij volgde de vliegroute van de wespen. Zo kwam hij rechtstreeks terecht bij het wespennest. Het nest zat onder de voorgevel en bleek al groot te zijn. Het werd dus erg tijd voor de wespenbestrijding. De bestrijder gaf ons een plan van aanpak en na onze goedkeuring ging trok hij zijn wespenpak aan. Voor het bestrijden van de wespen in het nest gebruikte hij een poederspuit. De bestrijder spoot het gif in de opening van het wespennest. Binnen een minuut waren alle wespen terug bij het nest en door het gif waren alle wespen binnen twee dagen allemaal dood. We waren erg tevreden de wespenbestrijding van Beestjes Kwijt.

De nazorg bij wespenbestrijding

Na de bestrijding blijf je natuurlijk met een wespennest zelf over. De bestrijder vertelde ons dat je deze gewoon kan laten hangen. Lege wespennesten worden vanzelf door bijvoorbeeld kevertjes opgeruimd. Toch hebben wij ervoor gekozen om het wespennest een aantal dagen later te laten verwijderen door de bestrijder. Er is namelijk een hele kleine kans dat andere wespen het lege nest gaan gebruiken. Dit wilde we niet riskeren.

Wespenbestrijding van Beestjes Kwijt

Wespen bestrijden hadden we zelf geen tijd voor. Maar nadat we de specialist van Beestjes Kwijt gebeld hadden stond er binnen een dag een bestrijder voor ons klaar. We waren erg tevreden met de dienst die ze leveren. De bestrijden was erg vriendelijk waardoor we al snel gerust gesteld waren. Daarnaast was hij erg vakbekwaam waardoor hij ons goed kon informeren en snel aan de slag kon gaan. Hij was binnen een mum van tijd klaar. Dat was erg prettig.