De beste tips & tricks voor de inrichting van je nieuwe woning

Voordat je begint met inrichten van je huis moet je voor jezelf bepalen hoeveel geld je wilt investeren in je inrichting. Nadat je een budget hebt gemaakt voor je inrichting is het tijd om een indeling voor je huis te maken zodat je weet wat je van iedere kamer gaat maken. Het is ook belangrijk om te weten wat jou woonstijl wordt, ga je bijvoorbeeld voor een industriële inrichting of juist meer voor casual inrichting deze keuze is volledig aan jezelf! Als je hulp nodig hebt met het bepalen van je woonstijl of een lekkere sfeer in je huis te krijgen is er altijd een optie om een vak professional in te schakelen zodat hij je daar bij helpt.

Een moodboard maken

Een moordboard bestaat uit foto’s een soort van collage van foto’s. Dit kan handig zijn om te bepalen welke woonstijl je wilt in je huis. Bij een moodboard maak je een collage van foto’s gebaseerd op jouw interesses. Uiteindelijk komt er een stijl uit die past bij jou en je huis past dan kan je daarmee naar de winkel gaan en het daar bespreken met iemand die gespecialiseerd is in het inrichten van huizen en zo samen tot de perfecte inrichting komen voor je huis!

Waar koop je je nieuwe inrichting?

Iedereen kent natuurlijk de Ikea en leenbakker etc. In het algemeen kopen mensen daar hun meubilair en andere woon artikelen. Maar je kunt ook naar een speciaal zaak daar heb de medewerkers alle tijd voor je en zijn vaak gespecialiseerd in het inrichten van een huis. Bij deze mensen kun je terecht met al je vragen en zij proberen daar hun beste advies bij te geven. Ga je bijvoorbeeld in de buurt van Amsterdam wonen dan is de winkel de Bommelmeubelen echt een aanrader deze winkel heeft een ontzettend groot assortiment voor iedere stijl die je maar wilt. De winkel is zeven dagen per week geopend.

Hoe krijg je je nieuwe inrichting bij jou thuis?

Ga je in de buurt van Amsterdam wonen en heb je je meubels en andere woon artikelen gekocht bij bijvoorbeeld de Bommelmeubelen of ergens anders rondom Amsterdam. Dan is het handig om een verhuisbedrijf in Amsterdam zelf te huren die kennen de weg in die regio daardoor komen de spullen alleen maar eerder bij jou thuis. Studenten verhuisbedrijf Amsterdam is een goed verhuisbedrijf met ervaren verhuizers en studenten leveren altijd goed werk tegen een zeer lage prijs. In een middagje staan alle nieuwe meubels (in elkaar gezet) en netjes in huis. Zorg dat je een verhuischecklist tot je beschikking hebt, zodat je niets vergeet. Zodat je direct kunt genieten van je nieuwe aankopen!