Hier ga je goed voor zitten

Ben jij al bekend met de leuke stoelen collectie van XOOON? Het woonmerk XOOON ontwerpt haar eigen stoelen en nog veel meer meubels. De stoelen worden met alle liefde ontworpen en kenmerken zijn de eigenzinnige en opvallende ontwerpen, zonder daarbij het doel om maximaal te kunnen relaxen te verliezen. Het leven is namelijk al druk genoeg en het voordeel van XOOON is dat ze zo zijn samen te stellen dat ze in ieder interieur prima tot hun recht komen.

Eigenzinnige fauteuils

De fauteuil is in de loop der jaren een flinke metamorfose ondergaan. In de begin tijden was er qua design weinig leuks aan te beleven. De fauteuils uit de collectie van XOOON springen in het oog door de eigenzinnige ontwerpen en zitten ook nog eens verassend lekker. En het fijne van de fauteuils is dat ze precies om je heen passen. Hierdoor kun je heerlijk knus je boek lezen en ook nog eens helemaal tot rust komen. Sommige fauteuils kunnen worden gecombineerd met een bijpassend voetenbankje of poef.

Unieke eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen bestaat uit een diverse collectie. Momenteel is het de trend om diverse stoelen met elkaar te combineren. Kies voor stoelen in verschillende stijlen maar laat de kleur met elkaar overeenkomen. Of wil je liever de stijl van de stoel extra benadrukken? Dan kun je ervoor kiezen om ze net allemaal een andere kleurtint te geven. Maar zorg er wel voor dat deze kleuren terug komen in je interieur, zodat het wel weer een geheel vormt. Hoeveel stoelen je uiteindelijk om de eettafel wilt plaatsen is je eigen keuze. Kies je voor een oneven aantal of een even aantal. Bij een even aantal kun je kiezen voor twee type stoelen en die met elkaar te combineren. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos waarop je je creativiteit kunt loslaten.

Barstoelen in de keuken

Sinds de opmars van het keukeneiland vormt de barstoel een echte eyecatcher in de keuken. Hierdoor is de keuken meer dan alleen een plek om te koken. Gezinnen komen samen in de keuken om bij te kletsen aan de bartafel of om snel even een boterham te eten. In de collectie van XOOON vind je een leuk aanbod barstoelen. Een barstoel is niet hetzelfde als een barkruk. Dit komt doordat de barstoel in tegenstelling tot de barkruk voorzien is van een rugleuning.

Stoelen mix en matchen

Met de stoelen van XOOON kun je los gaan met het mix en matchen. Dit geldt voor zowel de fauteuils, eetkamerstoelen als barkrukken. De mogelijke combinaties zijn eindeloos. Je hebt de keuze uit diverse stoffen en leder soorten, maar ook zijn de mogelijkheden op het gebied van kleur eindeloos. Hierdoor kun je altijd de perfecte stoel laten samen stellen die perfect in je interieur past.