Meubels voor de kinderkamer van Laurette

Niets is leuker dan je eigen huis inrichten. Maar wat dacht je van de kinder- of babykamer? Vol verwachting zie je uit naar de kleine, en aangezien 9 maanden heel lang lijkt te duren kun je je energie stoppen in de inrichting van de kamer zelf. Er zijn natuurlijk heel wat manieren om dat te doen: tweedehands via marktplaats.nl, of shoppen bij o.a. Ikea. Daarnaast zijn er veel meubelwinkels die ook showrooms hebben die een voorbeeld van een babykamer laten zien. Zoek je echt iets exclusiefs wat niet veel mensen hebben, dan zou je ook via het internet kunnen kijken voor speciale merken. Een zo’n exclusief merk is Laurette, speciaal voor kindermeubels.


Laurette is een frans merk en heeft naast de webwinkel ook een winkel in Parijs.

Waarom Laurette

Laurette is een frans merk en heeft naast de webwinkel ook een winkel in Parijs. Het bedrijf heeft zijn inspiratie gehaald uit ouderwetse meubelen en met die inspiratie zijn ze een collectie begonnen met een retro stijl die uniek en origineel is. Door de feedback van hun klanten hebben ze meubels op de markt gebracht die niet alleen origineel zijn maar ook praktisch. De meubels die gemaakt worden, worden constant gechecked op detailwerk en kwaliteit. De passie zie je terug in de meubels die ze creëren voor de kinderkamer. Ze willen je aan de hand van de meubels een verhaal vertellen die overgaat van generatie op generatie.


Wat voor soorten spullen zijn er te koop

In Nederland is er nog niet heel veel bekend over Laurette. Er zijn een aantal webwinkels die de meubels aanbieden. CozyKidz biedt bijvoorbeeld Laurette meubels aan zoals bed, kledingkast en ledikant. Daarnaast kun je wat tweedehands spullen vinden op bijvoorbeeld marktplaats.nl. Maar op laurette-deco.com vindt je de gehele collectie en die is ontzettend groot en veelzijdig! Naast meubels bieden ze diverse accessoires, knuffels, lampen, beddengoed, etc. aan. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Daarnaast hebben ze ook een ‘Adult Corner’ waar je heel veel diverse dingen kunt vinden om op die manier je hele huis met dit merk te vullen. Vind je deze stijl dus leuk en het past in je budget, dan ben je in een aankoop klaar. Bekijk onder andere de volgende spullen op hun website:


  • Verschillende ledikantjes die verstelbaar zijn en zo met de groei meegaan
  • Diverse bunk beds voor twee slapers met een ladder
  • Kledingkasten
  • Ladenkastjes
  • Diverse matrassen in verschillende maten
  • Beddengoed
  • Diverse bureautjes en stoeltjes
  • Speelgoed, voor zowel de baby’s als de peuters.

Zoals aangegeven, Laurette meubels kun je dus gemakkelijk aanschaffen bij CozyKidz. We raden dit aan vanwege de uitstekende service (lees de Kiyoh beoordelingen), gratis verzending vanaf 50 Euro, en recent hebben ze ook montagedienst toegevoegd aan diensten, dus dan is het installeren van grote meubels zoals een bed helemaal geen probleem meer.


Contactgegevens:

CozyKidz Kinderkamers

Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom, Nederland

Telefoon: +31 85 065 6434


Een overzicht van alle leuke CozyKidz kinderkamer / babykamer meubelen vind je hier.


Naast Laurette, biedt CozyKidz namelijk nog veel meer toffe merken aan waaronder de bekende Scandinavische toppers zoals Leander.