Nieuwe keuken nodig? Lees hier de laatste trends

Heb je een nieuwe keuken nodig? Dan wordt het jou vaak erg lastig gemaakt. De keukens komen namelijk in veel verschillende soorten en het is afhankelijk van de trends welke onderdelen er in de aanbieding zijn. Maar wat zijn de trends van dit moment eigenlijk? Dit is geheel afhankelijk van het seizoen, waardoor je ook voortdurend nieuwe keukens tegenkomt. Je kunt daarom wel wat op weg geholpen worden. Na het lezen van onderstaande informatie weet jij precies wat de trends op dit moment zijn en kun je jouw aankoop gaan doen voor de nieuwe keuken.

De keukentrends in het begin opzijzetten

De keukentrends op dit moment verschillen heel erg. Daarbij is lang niet iedereen gebaat bij de trends. Je moet immers goed op gaan letten welke stijl je aan wilt houden in de woning. Voordat je naar de eerste de beste winkel toegaat, kun je het beste alvast onderzoek doen naar de mogelijkheden. Welke interieurstijl is er terug te vinden in de woning? Welke materialen passen hier het beste bij? En de belangrijkste vraag die je jezelf moet gaan stellen: Hoeveel onderhoud wil je aan de keuken gaan hebben?

Soft Stream is genieten van beide voordelen

Van hieruit kun je gaan kijken naar de keukentrends. Er zijn twee stijlen die er met kop en schouder bovenuit steken voor 2021. De zijn Soft Stream en Rural Chic. Beide stijlen zijn heel verschillend van elkaar en passen bij vrijwel ieder interieur. Zo kun je Soft Stream toepassen in de meer kunstzinnige interieurs. De harde materialen lijken zacht. Je hebt hierdoor de comfortabele beleving van de keuken, terwijl je materialen hebt die bijna niet zullen slijten. Voor de keuken kun je hier een volledig weggewerkte kookplaat en spoelbak terugvinden en het keukenblad zelf is vaak smokey grey van kleur.

Meer groen in jouw interieur aanbrengen

Als je voornamelijk een industrieel interieur hebt, is Rural Chic weer een betere keuze. Je ziet hier voornamelijk strakke lijnen in terug, waarbij je ook meerdere eyecatchers hebt. De buitenmaterialen zijn over het algemeen van onbewerkt hout, steen, marmer of staal gemaakt en er zijn een aantal luxe metalen toegevoegd. Tevens vind je hier vaak een groenstrook, waardoor het net lijkt of je op een buitenterras aan het koken bent. De groene kleur wordt daarom ook veel doorgevoerd in de rest van de keuken, waardoor het altijd een geheel wordt.

keuken